Novetats, Activitats i Convocatòries

Universitat de Lleida

 

I Premi Càtedra DOTS de projectes de promoció d’estils de vida saludable i benestar de les persones

Fins al 31 de juliol de 2018 / La convocatòria està destinada al reconeixement de l’excel·lència en treballs final de grau i màster i, l’experiència professional en promoció de la salut i benestar al territori lleidatà.

 

16è Concurs de Fotografia Experiències positives i coneixement expert en salut

El darrer dia de presentació és el 9 d'abril de 2018 a les 14:00h/ 16è Concurs de Fotografia Experiències positives i coneixement expert en salut.

 

XIII Concurs de Fotografia 'Mirades pedagògiques'

Fins al 12 d'abril de 2018 / La Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social convoca el Concurs de Fotografia 'Mlrades pedagògiques' amb l’objectiu de promoure per mitjà de la creació fotogràfica una cruïlla de mirades a l’entorn del fet educatiu.

50 Anys de Dret a Lleida

2018 /  La Facultat de Dret, Economia i Turisme de la UdL amb la col·laboració de l’Associació d’Antics Alumnes i Amics de la UdL (Alumni UdL), vol celebrar aquest 50è aniversari amb un seguit d’activitats acadèmiques i culturals.

Cicle de Cinema Jurídic

Del 8 de febrer al 29 de novembre de 2018 /  Filmoteca i posterior debat per commemorar els 50è aniversari de la Facultat de Dret de la Universitat de Lleida.

Cicle-de-cinema

V concurs de fotografia matemàtica #FOTOMATH

Fins al 15 de maig de 2018 / Oberta la convocatòria del V concurs de fotografia matemàtica . El tema de les fotografies ha d'estar relacionat amb el món de les matemàtiques, en les seves múltiples manifestacions: figures geomètriques, mosaics, simetries, càlcul numèric, estadística i atzar, etc.

6è Cicle d'activitats ambientals de la Comissió de Medi Ambient

Fins al 4 de maig de 2018 / Arriba una nova edició de les activitats, xerrades i tallers organitzades per la Comissió de Medi Ambient.

Concurs de Cartells de la Universitat d'Estiu

Fins al 19 de febrer de 2018 El Vicerectorat d'Activitats Culturals i Projecció Universitària de la Universitat de Lleida convoca el vint-i-unè concurs de cartells per anunciar l'edició de l'any 2018 de la Universitat d'Estiu de la Universitat de Lleida.

Ajuts a l'estudi per a situacions socioeconòmiques greus

Fins al 30 d'abril de 2018 / Oberta la Convocatòria d'ajuts a l'estudi per a situacions socioeconòmiques greus destinat a compensar aquelles situacions que dificultin l'evolució acadèmica dels estudis universitaris oficials de l'estudiantat matriculat a la UdL.

Exposició: Escoles Rurals

Biblioteca de Cappont

Fins al 31 de gener de 2018 / Escola rural o escola urbana? Quina és la diferència?  Quin és el projecte educatiu de les escoles rurals?  La Biblioteca de Cappont et convida a descobrir-ho a través d’aquesta exposició, alhora que et vol donar a conèixer el seu fons bibliogràfic.

Simposi Imaginari d'un Islam (in)visible a la península ibèrica, de l’època moderna a l’entorn 2.0

10 i 11 d'abril de 2018 / L'objectiu d’aquest Simposi és analitzar la (re)presentació de l'Islam, dels musulmans i dels pobles i cultures del Magreb en el context de la època moderna a la península ibèrica (en sentit ampli). A través de l’exposició de diversos estudis de cas, tant en l’art com en la literatura, ens proposem reflexionar sobre els processos de construcció d’identitat religiosa i l'alteritat a les societats peninsulars.

Exposició del 21è Concurs de Cartells de la Universitat d’Estiu

L'edifici polivalent acull fins a final de mes, 54 els originals presentats al 21è Concurs de Cartells de la Universitat d’Estiu de la Universitat de Lleida, el guanyador del qual es convertirà en la imatge de la propera Universitat d'Estiu.

Exposició: Darrere l'espai, de Li Yousong

Fins al 16 de març de 2018 / L'exposició, cedida per la Fundació Institut Confuci de Barcelona, ens apropa a la Xina dels anys 70 a través d’una perspectiva actual, la de les creacions de l'artista xinès Li Yousong.

Exposició: Feminisme sense excuses

Fins al 12 de juny de 2018 a les 21:00h/ L'exposició és una mostra bibliogràfica que pretén donar un pas més argumentant sectorialment problemàtiques tan vigents com la desigualtat salarial i la violència d’altres de rabiosa actualitat com és l’ecofeminisme i el ciberfeminisme. Un recorregut de present i futur amb l’objectiu de dipositar un altre gra de sorra a la platja de les bones voluntats que podreu visitar als espais expositius de la Biblioteca del campus de Cappont.

 

7è concurs de vídeos. Drogues: el teu punt de mira

Està obert el termini d'inscripció al 7è concurs de vídeos -Drogues: el teu punt de mira-, dirigit a estudiants universitaris. Forma part del programa "Drogues: el teu punt d'informació", que compta amb el suport de 56 universitats i té com a objectiu afavorir processos de reflexió crítica sobre els riscos derivats del consum de drogues i propiciar missatges preventius entre iguals.

Concurs de microrelats Jurídics

La presentació expira el 6 d’abril de 2018, a les 14:00 hores / En el marc dels actes commemoratius del cinquantenari dels estudis de Dret a Lleida, la Facultat de Dret, Economia i Turisme de la Universitat de Lleida convoca el Concurs de Microrelats Jurídics “50 anys de Dret a Lleida”.

Exposició: Una veu rebel / Centenari Manuel de Pedrolo

Fins al 26 de juny de 2018 / Biblioteca i Documentació de la UdL se suma a la celebració del centenari del naixement del poeta, dramaturg i novel·lista lleidatà Manuel de Pedrolo (1918-1990) amb una exposició bibliogràfica. 

III Concurs de relats curts

Fins al 9 de març de 2018 / El Departament de Filologia Clàssica, Francesa i Hispànica de la UdL convoca el III concurs de relats curts en llengua espanyola per a l'estudiantat, tant universitari com d'ESO i Batxillerat.

VI Jornades de Turisme

22 de febrer de 2018 / Les noves formes d'allotjament, com ara els albergs ecològics o els apartaments turístics amb serveis d'hotel, són un dels temes que centraran les Jornades de Turisme de la UdL.

Exposició: Els Murs d’Europa

Facultat de Lletres

Fins al 20 de gener de 2018 / Selecció de fotografies on mostren l’èxode de persones més important des de la II Mundial, des de la primera entrada de les persones refugiades i migrades per l’estació de tren de Budapest – Kelleti, al setembre de 2015, fins el tancament de la frontera Macedònia i els atacs amb gasos lacrimògens i bales de goma de la seva policia el 13/04/2016. En el marc del Cicle de cinema i Drets Humans.