UdLxTothom

 Descarregar pdf

Accessos directes

El Programa UdLxTothom (UdL per a tothom)...

El Programa UdLxTothom forma part dels serveis que la UdL ofereix a tota la comunitat universitària, l’estudiantat, el personal d’administració i serveis i el personal docent i investigador. Està adscrit a la Coordinació de Compromís Social, Igualtat i Cooperació  i es gestiona en el si de la Unitat d’Informació i Orientació Universitària. El seu objectiu és promoure la participació i la inclusió de les persones amb diversitat funcional, en base als principis d’igualtat d’oportunitats, d’inclusió i de responsabilitat social.

El Programa UdLxTothom aglutina i gestiona els recursos, rep les demandes d’atenció, detecta les noves necessitats i dissenya i desenvolupa les accions, en col•laboració amb els diferents centres i la resta de serveis de la Universitat de Lleida, per respondre a les necessitats d'adaptació i habilitació derivades de situacions de discapacitat o necessitats educatives específiques.

Si estàs interessat/da en conèixer el Programa, pots sol·licitar una entrevista personal (al Tel. 973 003 505 o correu udlxtothom@udl.cat) on t’informarem dels recursos disponibles i atendrem les teves necessitats d’adaptació per tal de donar-hi resposta.

 

 

Aquest programa es duu a terme amb la col·laboració del Consell Social de la UdL 

 

Video informatiu

Pla d'Inclusió de les Persones amb Diversitat Funcional de la UdL

Prorrogat per Acord núm. 49/2020 del Consell de Govern de 18 de febrer de 2020

Memòria

Diptic UdLxTothom

Responsables d'Atenció a la Inclusió (RAIC) als centres de la UdL- Curs 2021-2022

Contacte i suggeriments

udlxtothom@udl.cat

La teva col·laboració pot afavorir que UdL sigui la Universitat x a Tothom que volem. Si coneixes alguna    barrera a la participació i tens un(s) suggeriment(s) per a la seva supressió, t'agrairem que ens ho facis saber.

Ens pots trobar a:

Programa UdLxTothom

Negociat de Serveis de Suport a l'Estudiantat

Informació i Orientació Universitària
Campus de Cappont
C. de Jaume II, 67 bis
25001 Lleida

udlxtothom@udl.cat
Tel. +34 973 003 505


Teresa Torres
Responsable Acadèmica del Programa

Representant de la UdL a UNIDISCAT
Representant de la UdL a SAPDU (Red de Servicios de Apoyo a Personas con Discapacidad en la Universidad)
Representant de la UdL a Campus Iberus

 

Des de la Coordinació de Compromís Social, Igualtat i Cooperació i el Programa UdLxTothom hem posat a la vostra disposició una adreça especifica per rebre i atendre les vostres sol·licituds d'informació sobre l'accessibilitat del web institucional de la Universitat de Lleida. És la següent: http://www.udl.cat/ca/accessibilitat

 

   Darrera modificació: