La jornada de campus oberts gairebé duplica participants

Un total de 902 persones visitaran els centres de la UdL aquest dissabte

Descarregar pdf
Un total de 902 persones de 301 nuclis familiars participaran aquest dissabte, 29 d'abril, en la segona sessió de la 13a Jornada de Campus Oberts per a famílies de la Universitat de Lleida (UdL). Són gairebé el doble dels que van prendre part en la primera sessió d'aquest curs, celebrada el passat mes de març. El 55,15% de les famílies arriben de fora de les comarques de Ponent.

El centre que rebrà més visitants és la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social, amb 216; seguida per l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (167 repartits en dos torns) i la Facultat de Medicina (153). Pel que fa a l'origen dels participants, provenen d'arreu de Catalunya, Osca, les Illes Balears, Guipúscoa, Biscaia, Navarra, la Comunitat Valenciana i el Principat d'Andorra.

Organitzades pel Vicerectorat d'Estudiants, el Servei d'Informació i Atenció Universitària (SIAU) i els propis centres, aquestes jornades de campus oberts tenen com a objectiu donar a conèixer la Universitat de Lleida i proporcionar un primer contacte amb l'entorn universitari als pares i mares d'alumnat de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior.

Notícies relacionades

Carregant el reproductor...