Mig miler de persones als campus oberts per a famílies

En la primera de les dos jornades previstes aquest curs

Descarregar pdf
Un total de 553 persones de 195 nuclis familiars participaran demà dissabte, 4 de març, en la 13a Jornada de Campus Oberts per a famílies de la Universitat de Lleida (UdL), en la primera de les dos sessions programades per aquest curs. La propera tindrà lloc a finals d'abril. La xifra de visitants suposa un augment del 13% respecte a la mateixa sessió del 2016 (448 visitants).

Aquesta jornada s'adreça a les famílies d'alumnat de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior que estiguin interessats a cursar estudis universitaris a la UdL. Organitzades pel Vicerectorat d'Estudiants,  el Servei d'Informació i Atenció Universitària (SIAU) i els propis centres, tenen com a objectiu donar a conèixer la Universitat de Lleida i proporcionar un primer contacte amb l'entorn universitari als pares i mares de futurs alumnes.

La majoria dels participants en la primera sessió de la jornada provenen de la província de Lleida (295) i la resta,  de les altres demarcacions de Catalunya, l'Aragó, les Illes Balears, el País Basc, La Rioja, León i Andorra. Alguns d'ells aprofiten per conèixer diferents centres de la UdL. El que rebrà més visites és la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social (137), seguida per l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (112), la Facultat de Medicina (96), la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia (81) i la Facultat de Dret, Economia i Turisme (74).

Notícies relacionades

Carregant el reproductor...