Servei d'Atenció Psicològica

 Descarregar pdf

La UdL ofereix el Servei d'Atenció Psicològica (SAP) amb la voluntat d'oferir a l'estudiantat la possibilitat d'obtenir atenció psicològica inicial i individualitzada per a diferents problemes psicoanímics. Aquest servei té com a finalitat l'ajuda a l’estudiant que necessiti algun tipus de suport de caràcter psicològic o emocional.

Es realitza un assessorament personalitzat. Per poder accedir al servei, cal complir amb el requisit d'estar matriculat a la UdL o a l'INEFC (centre adscrit a la UdL).

Si ets estudiant i demanes ajuda a través d'aquest Servei és important que et comprometis a assistir a les visites programades, cas que no sigui així cal que ens avisis amb temps ja que un altre estudiant se'n pot beneficiar. 

Estem per ajudar-te, ajuda'ns tu també.
 

També pots disposar a través de la web app GestioEmocional.cat d’una sèrie de recursos i eines, que ofereix en línia el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, perquè puguis gestionar i valorar el teu estat emocional en funció dels símptomes que tinguis, rebre consells i indicacions sobre què cal fer en cada situació, o bé ser atès per un metge o metgessa en cas necessari.

 
 

El SAP es pot realitzar en modalitat presencial i modalitat virtual, demanant Cita Prèvia.

Recorda que com a estudiant de la UdL pots sol·licitar fins a 4 visites gratuïtes per curs acadèmic.

Si et sorgeix algun dubte sobre com demanar hora, pots consultar aquest manual.
 
 
 
 
Més informació:
 
Informació i Orientació Universitària
Servei d'Atenció Psicològica a l'Estudiant (SAP) Tel. 973 003 589   sap@udl.cat
 
 
 
Recorda que l'estudiantat de la UdL també disposa del Programa UdLxTothom - Servei de Suport Psicopedagògic
   Darrera modificació: