Un telefilm sobre Wall Street obre el Cicle de cinema jurídic

El programa inclou deu pel·lícules i documentals fins al proper novembre

Descarregar pdf
barbarians
El film Barbarians at the Gate (Pánico en Wall Street) obre el Cicle de cinema jurídic

El telefilm nordamericà Barbarians at the Gate (Pánico en Wall Street, EUA, 1993), obre demà el Cicle de cinema jurídic 2018, que la Facultat de Dret, Economia i Turisme ha programat en motiu dels 50 anys dels estudis de Dret. Dirigida per Bryan Burrough, John Helyar, Glenn Jordan i protagonitzada per James Garner -el mític actor de la sèrie Maverick-, aquesta producció per a televisió retrata, sense deixar de banda l'humor, els enfrontaments pel poder a Wall Street.

En total seran nou pel·lícules i un documental de temàtica jurídica les què es podran veure fins al proper mes de novembre a la Sala de juntes del centre. Entre elles, hi trobem títols tan emblemàtics com ara Dead Man Walking (Pena de muerte, EUA, 1995) dirigida per Tim Robbins, 12 Angry Men (Doce hombres sin piedad, EUA, 1957), The Wolf of Wall Street (El Lobo de Wall Street, EUA, 2013), protagonitzada per Leonardo Di Caprio, o el documental nominat als Goya 2017, Mi Valle (España, 2016), que narra la llarga lluita en contra de la inundació de nou pobles a la vall lleonesa de Riaño.

El programa d'activitats per celebrar el 50è aniversari dels estudis de Dret, que van començar el passat mes d'octubre, inclou, entre altres, un acte de retrobament d'antics alumnes, un doctorat honoris causa o un concurs de microrelats jurídics.