Música, jocs i esports a la 21a Festa major de l'estudiantat

Activitats a partir de les onze del matí de dijous vinent al campus de Cappont

Descarregar pdf
foto-flipsmedia
La festa torna a compar amb una activitat de slack. FOTO: Flips Media

Fomentar la participació de la comunitat universitària, especialment de l'alumnat de tots els centres, i consolidar el sentiment de pertinença a la UdL, són alguns dels objectius que els organitzadors de la Festa Major de l'Estudiant s'han marcat per aquesta edició que, enguany, compleix 21 anys.

Els consells de l'estudiantat dels centres, així com les últimes promocions dels diferents graus, s'han implicat en l'organització d'aquesta jornada lúdica que tindrà lloc dijous 27 d'abril, a la zona exterior del campus de Cappont.

Les activitats comencen a les 11 del matí -hora a partir de la qual s'han suspès les classes-, amb tornejos de futbol i de volei, zumba i ruleta. A partir de les 4 de la tarda les persones que s'apropin al campus podran participar en una cursa de relleus, una gimcana, sortejos, balls, llançament de pinyol, beer pong o slack, entre d'altres.
 
La festa finalitzarà amb música, com ja és habitual. Els concerts comencen a les nou del vespre amb la formació de la Garrotxa, Hora de Joglar al que seguira una batucada, i a partir de les onze de la nit, un concert a càrrec del grup de folk-rock en català del Maresme, Ebri Knight. Tancarà aquesta jornada festiva, el Dj Albert Purroy.