29 de novembre de 2007

Descarregar pdf

La UdL es promocionarà a Amèrica Llatina i Àsia


AMPLIAR IMATGE. Estudiants estrangers de la UdL
Estudiants estrangers a la UdL
La Universitat de Lleida participarà l'any vinent en diferents fires universitàries que tindran lloc a Argentina, Xile, Mèxic i la Xina, amb l'objectiu de donar-se a conèixer i captar possibles estudiants. Aquesta és una de les novetats del Programa d'orientació, informació i assessorament adreçat als futurs alumnes universitàris, pares i mares d'alumnes i professorat que ha elaborat el Vicerectorat d'Estudiantat. La UdL serà present amb un estand propi a les fires d'europostgraus d'Argentina, Xile i Mèxic i també a la fira Expo Universidad d'Argentina, una de les més importants de Llatinoamèrica amb un promig de 78.000 visitants. A més, es preveu repetir presència en la propera edició de la Fira Europea d'Educació Superior de la Xina, que tindrà lloc a Pequín l'octubre del proper any.

El programa institucional d'orientació, que es gestiona des del Punt d'informació i orientació del Servei d'Extensió Universitària de la UdL, inclou altres noves accions com ara les xerrades de motivació universitària als estudiants de primer de batxillerat i de primer de cicles formatius de grau superior en els centres de secundària que així ho sol·licitin. Xavier Carrera, professor de la Facultat de Ciències de l'Educació, serà l'encarregat d'explicar a aquests alumnes la importància de cursar estudis universitaris, així com de presentar les diferents titulacions de la Universitat de Lleida.

A més de les ja tradicionals jornades de campus oberts per a estudiants, per a pares i mares d'alumnes, per a estudiants majors de 25 anys, les trobades amb professors i directors de centres de secundària, la UdL iniciarà també l'any vinent un cicle de xerrades monogràfiques, obertes al públic en general, on representants de les diferents escoles i facultats de la UdL, parlaran dels estudis i serveis que ofereixen els seus centres.
Més informació


NOTÍCIES RELACIONADES


noticia 19 d'octubre de 2007
La Universitat de Lleida, present a la Xina

noticia 20 de setembre de 2007
Augmenten els estudiants estrangers a la UdL

noticia 29 de març de 2007
Una cinquantena d'estudiants participen en les III Jornades de Mobilitat

noticia 22 de febrer de 2007
Més de 1.200 alumnes de secundària ens visiten en la 14ena Jornada de Campus Oberts

noticia 31 d'octubre de 2006
Deu nois i noies de la Xina cursen estudis enguany a la Facultat de Lletres

noticia 24 d'octubre de 2006
El Consell de Govern aprova un pla per fomentar la internacionalització de la UdL


print enrera pujar