19 d'octubre de 2007

Descarregar pdf

La Universitat de Lleida, present a la Xina


AMPLIAR IMATGE. La Universitat de Lleida, present a la Xina
Representats de la UdL a la Fira Europea d'Educació Superior
que va tenir lloc a Sichuan (Xina)
Coincidint amb la celebració de l'Any Cultural d'Espanya a la Xina, representants del Ministeri d'Educació i Ciència i de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE) van visitar aquests dies el país asiàtic per participar, entre altres, en la Fira Europea d'Educació Superior que va tenir lloc a Pequín els dies 20 i 21 d'octubre. Una delegació de la Universitat de Lleida, encapçalada pel seu rector, Joan Viñas, i la vicerectora de Relacions Internacionals i Cooperació, Carme Figuerola, va ser present amb l'objectiu de promocionar la UdL i captar estudiantat. Cal recordar que una vintena d'alumnes xinesos estudien aquest curs a la Facultat de Lletres de la UdL mercès a un conveni que va entrar en vigència el curs passat. La UdL, que té signats acords amb tres universitats xineses -Tianjin, Sichuan i Anhui- preveu tancar-ne un de nou amb la Universitat de Xiangtan, aprofitant la visita a la Xina.

La Universitat de Lleida participa en la Fira Europea d'Educació Superior de Pequín i en la Fira de Màsters Europeus amb un estand propi dins el pavelló espanyol, on s'hi pot trobar informació de l'oferta formativa de la UdL. Tot el material de difusió ha estat traduït al xinès per un dels estudiants d'aquest país que l'any passat van cursar estudis a la UdL. Així mateix, dos exalumnes xineses de la UdL estan a l'estand com a personal de suport.

La ministra d'Educació i Ciència, Mercedes Cabrera, va visitar la fira amb la delegació de rectors el diumenge, dia en què es va signar un acord de reconeixement de títols i un memorandum en matèria educativa. La comitiva espanyola també va visitar l'Institut Cervantes d'aquest país i va participar en el II Fòrum de rectors hispano xinès.

MÉS INFORMACIÓ


NOTÍCIES RELACIONADES

noticia 20 de setembre de 2007
Augmenten els estudiants estrangers a la UdL

noticia 31 d'octubre de 2006
Deu nois i noies de la Xina cursen estudis enguany a la Facultat de Lletres

 

print enrera pujar