29 de juliol de 2010

Descarregar pdf

Xavier Pont Martin, conseller delegat de GLOBALleida
audio
GlobaLleida. Universitat de Lleida. Xavier Pont
[+] AMPLIAR IMATGEXavier Pont Martin
 
Proposat pel president del Consorci, Antoni Brufau, el directiu targarí s'incorporarà al projecte a partir del 13 de setembre. Els màxims representants de les institucions promotores de GLOBALleida (Ajuntament de Lleida, Diputació de Lleida, Cambra de Comerç i Indústria de Lleida, Cambra de Comerç i Indústria de Tàrrega i Universitat de Lleida), han acceptar confiar-li aquesta responsabilitat.

Fins que el Consorci no estigui formalment constituït i dotat pressupostàriament, el directiu pilotarà la fase prèvia a la posada en marxa de l'ens des de la seu del Consell Social de la UdL.

Xavier Pont és natural de Tàrrega i té una àmplia experiència en el món de l’empresa i la política econòmica i industrial. Llicenciat per ESADE i MBA per IESE, la seua carrera professional combina l’experiència en l’empresa privada i el sector públic. Actualment és el coordinador de l’Acord estratègic per la competitivitat del departament d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya. També ha fet de director i de docent en postgraus universitaris d’estratègia i competitivitat regional.

GLOBALleida és el resultat del protocol d'intencions signat el 9 de juny de 2009 entre les institucions promotores per integrar els ens de promoció econòmica, empresarial i territorial en una sola entitat a tota la demarcació de Lleida. Aquest consorci, així com el seu futur president, Antoni Brufau, van ser presentats el passat 28 de maig a la Universitat de Lleida.