18 de febrer de 2010

Descarregar pdf

Prop de 1.500 alumnes i professors de secundària visiten la UdL en la 17a Jornada de Campus Oberts
 
. El nombre de centres ha augmentat un 25% respecte a l'any passat 
audio
 Un total de 1.445 alumnes dels darrers cursos de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior i 41 professors de 46 centres de les comarques de Lleida i la Franja de Ponent visitaran la Universitat de Lleida (UdL) aquest divendres, 19 de febrer, en el marc de la dissetena edició de la Jornada de Campus Oberts per a l'estudiantat de segon de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior. La participació dels centres de Batxillerat i Cicles Formatius ha crescut un 25% respecte a l'any passat. N'hi haurà de la capital del Segrià, Alcarràs, Seròs, Almenar, Mollerussa, Balaguer, Solsona, Cervera, la Val d'Aran, El Pont de Suert, Fraga, Tamarit de Llitera, Barbastre i Binéfar.
 
És una iniciativa que organitza el Vicerectorat d'Estudiantat amb la col·laboració del Servei d'Informació i Atenció Universitària, els diferents centres de la UdL i el Consell de l'Estudiantat. L'objectiu és proporcionar a l'alumnat que acaba l'ensenyament secundari un primer contacte amb l'entorn universitari on es desenvolupa la vida acadèmica i vivencial de l'alumnat, a banda d'informar sobre els estudis que s'imparteixen i els serveis i les prestacions que ofereix la UdL.
 
Per centres, el que rebrà més visitants és la Facultat de Ciències de l'Educació, amb 372 estudiants; seguida per l'Escola Politècnica Superior (268), la Facultat de Dret i Economia (235), la Facultat de Medicina (158) i la Facultat de Lletres (126). Per traslladar-se als campus de Ciències de la Salut i ETSEA, l'alumnat disposarà d'un servei d'autobús urbà gratuït des de la Rambla d'Aragó, al davant de l'edifici del Rectorat, que sortirà a les 9.00 del matí. També s'ha establert aquest servei per visitar les instal·lacions d'INEFC i Turisme, a la Caparrella. En aquest cas, l'autobús sortirà a les 9.30. 
 
L'estudiantat visitarà els diferents campus per conèixer l'entorn universitari on es desenvolupa la vida acadèmica i vivencial de l'alumnat, així com les diferents titulacions
De forma paral·lela també hi ha una recepció-trobada adreçada al professorat de secundària que acompanya l'alumnat, al Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera del campus de Cappont. La Universitat de Lleida tornarà a obrir les seues portes el proper dia 6 de març, en aquest cas als familiars dels futurs alumnes que vulguin cursar estudis a la UdL, en la que serà la VI Jornada de Campus Oberts per a pares i mares.