16 de juliol de 2008

Descarregar pdf

Els 150 pisos universitaris de Ciutat Jardí es començaran a construir a finals d'any


. La UdL n'ha adjudicat la construcció i explotació a Factor Habast

La comunitat universitària de Lleida podrà disposar de 150 pisos de lloguer protegit al setembre de 2010. Aquest és el termini fixat per la UdL a la promotora Factor Habast, que s'ha fet amb l'adjudicació per construir i explotar aquests habitatges a la zona d'expansió de Ciutat Jardí, pròxima als campus d'Agrònoms i Ciències de la Salut.

El complex, destinat a estudiants, professors visitants i investigadors, es començarà a construir a finals d'aquest any. Estarà format per dos blocs de quatre plantes, un pàrquing per a cotxes i un altre cobert per a bicicletes.

[+] AMPLIAR IMATGE: Pisos universitaris a Ciutat Jardí. Universitat de Lleida El projecte contempla tres tipus de pisos, d'entre 30'30 i 38'64 metres quadrats, amb un i dos dormitoris. Estan pensats per a persones soles, parelles o dos companys. Dels 150 habitatges, 10 seran adaptats per a persones amb la mobilitat reduïda. El preu mensual oscil·larà entre els 270 i els 411 euros, incloent les despeses fixes obligatòries: consergeria, vigilància 24 hores, servei d'accés a Internet, lloguer de mobiliari i ús dels espais comuns (aigua, llum, gas i neteja). Els usuaris dels habitatges podran gaudir d'una sala d'oci, una altra polivalent, tres d'estudi i una bugaderia.

La inversió total frega els 9'5 milions d'euros, finançats pel Ministeri d'Habitatge i la Generalitat. Per la seua banda, l'Ajuntament de Lleida ha cedit els terrenys per 50 anys. La UdL vetllarà per donar la màxima transparència a l'atorgament dels pisos i garantirà la seua rotació amb contractes de lloguer d'una durada màxima de cinc anys, prorrogable per un més si el beneficiari continua sent membre de la comunitat universitària.MÉS INFORMACIÓ


NOTÍCIES RELACIONADES 

noticia 3 d'abril de 2008
L'1 de setembre de 2010 obriran portes els 150 pisos per a universitaris

noticia 29 de gener de 2008
La UdL oferirà 150 pisos per a universitaris d’aquí a dos anys

noticia 7 de novembre de 2007
La UdL impulsa amb el Ministeri d'Habitatge, la Generalitat i la Paeria la construcció de 150 pisos universitaris

print enrera pujar