La unitat Arxiu i Gestió de Documents es constitueix com una unitat administrativa de caràcter central que dóna servei a tota l'estructura administrativa i acadèmica de la Universitat, i que sota la dependència de la Secretaria General de la UdL és l'encarregada de l'organització, la gestió, el tractament, la custòdia i la difusió dels documents que formen part del patrimoni documental de la Universitat. [+]

Què vols fer?

   Notícies[+] Més notícies

  Nova seu d’Arxiu i Gestió de Documents

Dimecres, 27 setembre 2023. Arxiu i Gestió de Documents estrena noves instal·lacions al carrer de Pere de Cabrera, 5 al Campus de Cappont de l’edifici Polivalent 2, als espais 0.16-0.18.

Aquí us atendrem en el nostre horari habitual de 9 a 14h, de dilluns a divendres, o a través de la nostra adreça electrònica arxiu@udl.cat o dels telèfons 973 70 20 03/ 70 20 17/  70 20 05

 

 

 

 

 

 

 

 

  Setmana Internacional dels Arxius: Presentació del llibre Del Hilo al Ovillo. Poder y resistència de los archivos

Divendres, 9 juny 2023. Amb motiu de la celebració de la Setmana Internacional dels Arxius, Arxiu i Gestió de Documents ha organitzat la presentació del llibre Del Hilo al Ovillo. Poder y resistència de los archivos, coordinada per Ramon Aberch. Aquest llibre és concebut per l’aportació essencial de l’àmbit dels documents i arxius pels drets humans, amb la que es vol contribuir al desenvolupament d’una metodologia arxivística adaptada als reptes que presenta el món dels drets humans i en la que s’ha reunit un ampli grup d’experts.

 

  La vida quotidiana i la mort a Lleida, en el primer “Club de Lectura de Documents"

Dimecres, 31 de maig del 2023. Arxiu i Gestió de Documents ha participat en aquest iniciativa amb els Arxius Municipal, Històric, Diocesà, Capitular, de la Diputació de Lleida i de l’IEI, de Lleida. En aquest cas ha impartit un Seminari sobre la lectura semi automàtica de textos del fons de l’Escola Normal de Mestres de Lleida de l’any 1932. Aquesta activitat ha posat en valor com els documents permeten descobrir realitats noves per a ser apreses o investigades.