Recollida del títol oficial

 Descarregar pdf

Comunicació a l’estudiant

La secretaria del centre us comunicarà que ja té el vostre títol i quan podeu passar a recollir-lo.

És molt important que en l’imprès de sol·licitud del títol hi consti una adreça on us puguin localitzar un cop hàgiu finalitzat els vostres estudis, i que comuniqueu qualsevol canvi posterior a la mateixa secretaria.

Segons la legislació vigent, el títol, un cop expedit, ha de ser retirat personalment per la persona interessada,  presentant el corresponent document acreditatiu (DNI si teniu nacionalitat espanyola; carta d’identitat si la vostra nacionalitat és d’un país de la UE o passaport si la vostra nacionalitat és d’un país no pertanyent a la UE).

En cas que no pugueu recollir el títol personalment, podeu autoritzar una altra persona, sempre mitjançant poder notarial, perquè el retiri en nom vostre.


Lloc de recollida

El títol s’ha de recollir sempre a la secretaria del centre on heu cursat els estudis. En cas que no pugueu recollir-lo personalment, el Ministerio de Universidades ens autoritza a enviar-vos-el a las delegaciones y subdelegaciones del Gobierno de España de les capitals de província més properes al vostre lloc de residència.

Si residiu a l’estranger també us el podem enviar a l’Ambaixa o Consolat més proper al vostre domicili.

El Consell Social de la Universitat de Lleida estableix d'acord amb el Decret 268/2016, de 5 de juliol, pel qual es fixen els preus dels serveis acadèmics a les universitats públiques de Catalunya que el cost d'enviament dels títols universitaris als estudiants que ho sol·licitin, és de 45 €.

S'ha de fer una sol·licitud adreçada al rector  i efectuar el pagament de la taxa per aquest servei.

Per això heu de:
  1. Descarregar la SOL·LICITUD i omplir-la amb l'Adobe Acrobat.
  2. Efectuar el pagament de la taxa i guardar el justificant de pagament en pdf i adjuntar-lo a la so·licitud de tramesa omplerta.
  3. Aneu a la seu electrònica i en l'apartat d'Estudiantat passeu directament al pas 3, seleccioneu el vostre perfil d'estudiant:
    • entres propis: premeu el botó per a Estudiants UdL: graus, màsters i doctorat.
  4. Adjunteu la vostra sol·licitud a aquella instància i ompliu les dades que faltin.
  5. Premeu el botó de "Registre i signatura".
  6. Rebreu un correu amb la confirmació de realització del tràmit de registre.
 
Si no ho podeu fer de manera telemàtica també ho podeu fer per correu postal. Haureu de fer una sol·licitud adreçada al rector i signada originalment (no s'acceptaran fotocòpies o còpies escanejades) i no us oblideu de signar-la per tal de poder registrar-la. Aquesta sol·licitud l’heu de trametre, per correu postal, a l’adreça següent:
 
Universitat de Lleida
Secció de Títols
Plaça Víctor Siurana, 1
25003 Lleida
 
 
  
   Darrera modificació: