Lloguer pisos-Alquiler pisos-Flat to rent

 Descarregar pdf

La informació sobre pisos i habitacions de lloguer es proporcionarà directament als estudiants que hagin formalitzat la matrícula en la Universitat de Lleida. La UdL no és responsable de la gestió de les ofertes que es publiciten, només proporciona informació als estudiants que han facilitat els mateixos propietaris.

La información sobre pisos y habitaciones de alquiler se proporcionará directamente a los estudiantes que se hayan matriculado en la Universitat de Lleida. La UdL no es responsable de la gestión de las ofertas que se publican, tan solo proporciona la información a los estudiantes que han facilitado los mismos propietarios.

The information about apartments and rooms for rent will be provided directly to students who have enrolled in the University of Lleida. The management of the flats is not UdL responsability. The information about the flats is offered to students and it's provided by the owners.

 

Informació/Información/ More information:

Informació i Orientació Universitària

Tel. 973 003 588 / 973 003 589

suportestudiants@udl.cat

 

ESTUDIANTS - ESTUDIANTES- STUDENTS

La plataforma Erasmus Play ofereix també la possibilitat de realitzar la cerca de pisos o habitacions de lloguer per a estudiants, més informació a :

https://udl.erasmusplay.com/es/

Erasmus Play is an international student housing platform that helps you to find your new home. Choose your accommodation between residences, apartments, shared flats or rooms for students . More information:

https://udl.erasmusplay.com/en/

Erasmus Play vous aide à chercher un logement entre les résidences, les appartements, les studios ou les chambres d'étudiants. Plus d'information:

https://udl.erasmusplay.com/fr/

 

PROPIETARIS

Si esteu interessats/interessades en fer arribar la vostra oferta de pis de lloguer a estudiants de la UdL, només cal que ompliu aquest formulari i l'envieu a suportestudiants@udl.cat.

També podeu publicitar la vostra oferta de pis o habitacions de lloguer a la plataforma Erasmus Play, omplint el formulari que trobareu al següent link i comunicant-ho amb anterioritat a la UdL:

https://udl.erasmusplay.com/es/listyourproperty.html

   Darrera modificació: