Musiquem Lleida! 2023: actuació del Trio Florestan

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Claustre de Les Heures (Rectorat)
Web:
Musiquem Lleida! 2023
Inici:
 | 
Actuació del Musiquem Lleida, a càrrec del Trio Florestan, amb soprano, mezzosoprano i piano.

El trio Florestan és una formació de música de cambra especialitzada principalment en el gènere del Lied. Està format per la soprano Alba Valdivieso, la mezzosoprano Cristina Tena i el pianista Carlos Bujosa.

Neix el 2021 a Barcelona dirigit pels pianistes Josep Surinyac i Marta Pujol.

Durant la seva formació com a grup al Conservatori del Liceu, els tres intèrprets van ser becats per la Fundació Ferrer-Salat per cursar els estudis superiors al Conservatori Superior del Liceu i van ser finalistes en els premis extraordinaris de música de cambra. Han rebut classes magistrals de Lied de part de la cèlebre mezzosoprano Sarah Connolly, gràcies a una beca de la Fundació Life Victoria, entre d’altres.

Van resultar el grup més ben valorat pel públic en el concert que van oferir al II Cicle de joves intèrprets de Mollerussa el 2022, així com seleccionats a la convocatòria 2023 de microconcerts a la Caixa.

Han estat semifinalistes al concurs Internacional de Música de les Corts 2023. Han actuat com a solistes, amb diverses formacions de música de cambra o amb orquestres i cors a les sales més importants de Catalunya com són el Palau de la Música Catalana, l’Auditori de Barcelona, l’Auditori Enric Granados de Lleida, l’Atlàntida de Vic o l’Auditori Josep Carreras de Vilaseca.

Trio Florestan