Jornada: Reflexions i experiències intergeneracionals en l’àmbit educatiu. Una aposta educativa, sostenible, de present i futur

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Sala de Juntes de la FEPTS (Cappont)
Web:
Jornada: Reflexions i experiències intergeneracionals en l’àmbit educatiu
Inici:
 | 
Jornada: Reflexions i experiències intergeneracionals en l’àmbit educatiu. Una aposta educativa, sostenible, de present i futur

Jornada de reflexió i d’intercanvi d’experiències intergeneracionals a l’educació: Reflexions i experiències intergeneracionals en l’àmbit educatiu. Una aposta educativa, sostenible, de present i futur, organitzat per l’Equip ICE de la Xarxa de Centres Profiguratius d’Educació Intergeneracional (CEPREI) de la Universitat de Lleida.

La gent gran és un col·lectiu que massa vegades ha estat oblidat en els centres educatius com un agent formador i transformador, sense tenir en compte suficientment el seu grau d’expertesa, saviesa i vida. Aquesta trobada pretén posar en valor la riquesa de les experiències intergeneracionals a l’educació, les valuoses possibilitats d’aplicació metodològica i la riquesa d’aprenentatge per a l’alumnat i docents.

Programa

17:30h Presentació i benvinguda

17:45h Conferència, “La imaginació profigurativa. El pas del pensable al possible (o com fer coses amb paraules)”, a càrrec de Josep Beltrán, professor de la Universitat de València i especialista en relacions intergeneracionals a l’àmbit educatiu.

18:45h Taula rodona “Compartim experiències reals i factibles intergeneracionals”, a càrrec de les docents de l’Equip ICE de la Xarxa de Centres Profiguratius de la Universitat de Lleida (CEPREI).

19:30h Cloenda.