Descarregar pdf

 


   Exposició
  LES MATEMÀTIQUES I LA VIDA
  El dia a dia més enllà de les fòrmules
   Del 28 d'octubre al 5 de desembre | Primera Planta de l'Edifici Polivalent | Cappont  
 
Exposició Les matemàtiques i la vida, a la UdL
 
El dia 3 de novembre a les 19.30h (Aula 3.01 Edifici Polivalent) tindrà lloc l'acte inaugural de l'exposició amb una conferència del professor Fernando Blasco (UPM) titulada: MATEMAGIA, LA MAGIA DE LOS NÚMEROS
L'exposició Les matemàtiques i la vida ha estat organitzada per Caixa Manresa i el departament de Matemàtica Aplicada III de la UPC, amb la col.laboració del departament de Matemàtica de la UdL.

L'exposició estarà ubicada a la primera planta de l'Edifici Polivalent del Campus de Cappont des del 28 d'octubre al 5 de desembre. Està previst que el dia 3 de novembre a les 19.30h es faci l'acte inaugural amb una conferència del professor Fernando Blasco sobre Matemàtiques i màgia.

L'exposició és una bona ocasió per despertar la curiositat i apropar a tothom, en particular als estudiants tant dels nostres cursos com de centres de secundària, a les matemàtiques que trobem a la vida qüotidiana, i que són a l'arrel de les aplicacions en Ciències i Enginyeria.

El Departament de Matemàtica de la UdL ofereix la possibilitat de realitzar visites guiades per als grups que així ho sol.licitin.

Si no veieu correctament el flash, podeu descarregar-vos la versió en PDF
 
Av. Jaume II, 69
E-25197 Lleida
 

 

print enrera pujar

   Darrera modificació: