Un centenar de joves, a la 5a HackEPS

L'alumnat també coordinarà la seu a Lleida de BitsxLaMarató

Descarregar pdf
hackeps2019
La darrera edició presencial de la HacksEPS va ser al 2019 / Foto: EPS-UdL
Un centenar de joves participarà aquest cap de setmana a la HackEPS, una hackató o marató de programadors informàtics que té com a objectiu el desenvolupament col·laboratiu de software. La iniciativa, impulsada per l'associació LleidaHack d'estudiantat de l'Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL), arriba a la cinquena edició recuperant la presencialitat després que l’any passat la pandèmia de COVID-19 obligués a apostar per un format virtual. 

Els participants, organitzats en equips d'un màxim de 4 persones, hauran de desenvolupar en 24 hores un producte informàtic complet proposat per les 5 empreses patrocinadores principals: BonArea, Eurecat, Vunkers, Invelon Technologies - Intech 3D i Origen Studio. Després els presentaran davant aquestes firmes, que triaran la millor solució al problema plantejat.

L'acte d'inauguració i la presentació dels reptes de la HackEPS 2021 es durà a terme el dissabte 27 de novembre a les 10.00 h a l’Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera, a Cappont . Després l’activitat es traslladarà a diferents aules de l'EPS, on continuarà fins diumenge. La cerimònia de cloenda i el lliurament de premis estan programats a les 13.00h.

Lleidahack  també organitzarà i coordinarà la seu a Lleida de BitsxLaMarató d'aquest any 2021, dedicada a millorar la qualitat de vida de les persones afectades per la salut mental en motiu de La Marató de TV3. En aquest cas, els equips , treballaran durant 3 dies seguits del 10 al 12 de desembre, en format presencial o híbrid.