TripAdvisor, a les Jornades de Turisme de la UdL

També es presenta un negoci de venda de kits per cuinar

Descarregar pdf
jornadesturismeUdL2019
Natalia Daries, Eva Martín i Maria José Puyalto a la inauguració de les Jornades. FOTO: UdL
La responsable de destinacions de TripAdvisor per a Espanya, Portugal i els països nòrdics serà avui una de les ponents de les 7es Jornades de Turisme de la Universitat de Lleida (UdL). Leire González parlarà a l'auditori de Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera sobre la re-evolució del sector dels viatges des de l'experiència d'unes plataformes més visitades a l'hora de planificar-los. González defensa que entre els factors claus per estar ben posicionats hi ha el fet d'escoltar les opinions dels clients i donar resposta.
 
En la jornada també hi serà present un dels fundadors de l'empresa Food in the Box, que comercialitza kits per cuinar amb receptes saludables i els productes exactes que necessites per realitzar-les.  Álvaro Cuesta, que va posar en marxa aquesta startup amb el cuiner Fabián León (finalista de la primera edició del programa televisiu MasterChef), parlarà dels nous models de negoci en el sector gastronòmic.
 
El programa de les Jornades de Turisme de la UdL es completa amb el president de l'Associació espanyola d'experts científics en turisme (AECIT), Eduardo Parra, que serà l'encarregat de la conferència inaugural; i el consultor Jimmy Pons, que parlarà del full de ruta de la innovació necessària per a les empreses turístiques, especialment les PIMES.