La Societat Espanyola de Geriatria i Gerontologia premia una professora de la UdL

Natàlia Mota Martorell ha estat escollida millor investigadora jove en Ciències bàsiques

Descarregar pdf
natalia_mota
Natàlia Mota. FOTO: IRBLleida
La professora de la Facultat de Medicina Universitat de Lleida (UdL), Natàlia Mota Martorell, ha estat guardonada per la Societat espanyola de geriatria i gerontologia (SEGG) com a millor investigadora jove en Ciències bàsiques 2021-2022. Mota, graduada en Ciències biomèdiques i màster en Investigació biomèdica per la UdL, és professora associada de l'àrea de Fisiologia del departament de Medicina experimental i forma part del servei científic-tècnic de Lipidòmica de l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida.  
 
El jurat, integrat per Nicolás Martínez Velilla (Hospital Universitari de Navarra)  i Mariona Jové Font (UdL) han valorat la seua trajectòria com a investigadora al grup de recerca de Fisiologia Patològica de la UdL, així com la seua producció científica. Natàlia Mota va llegir la seua tesi: Oxidative stress homeostasis and longevity in mammals, el gener de 2021.
 
Els premis 2022 de la SEGG es van fer públics durant el seu 62è Congrés. En total se'n van atorgar una dotzena: als millors articles publicats a la revista d'aquesta societat, a la millor comunicació i pòster orals del Congrés, al millor resident de geriatria i a la millor nova imatge de la vellesa.