Seat, Privalia, Pepe Jeans i Camper, a les Jornades Universitat-Empresa

La logística és l'eix central de la vint-i-sisena edició

Descarregar pdf
UnivEmpresa
Foto: InterCityImpress

Com organitzen les grans firmes la recepció de matèries primeres i la distribució dels seus productes? Diferents companyies d'origen estatal exposaran els seus models logístics a la Universitat de Lleida (UdL) aquest dimecres 29 d'abril, a l'Auditori del Centre de Cultures, al campus de Cappont, en el marc de les Jornades Universitat-Empresa. Seat España, Privalia, Pepe Jeans i Camper són casos que es posaran sobre la taula, de la mà de responsables d'aquestes empreses. També seran presents altres arrelades al territori lleidatà, com Mahou-San Miguel i Borges International Group.

El programa de la vint-i-sisena edició d'aquestes jornades, que organitza el departament d'Economia Aplicada de la UdL sobre temes d'actualitat, abasta des de la logística a la indústria i el sector agroalimentari fins el comerç, tradicional i a través d'Internet. També inclou els operadors presents a les comarques de Ponent, com la patronal dels transportistes ASOTRANS, l'Estació Aduanera EDULLESA o l'empresa pública Central i Infraestructures per a la Mobilitat i les Activitats Logístiques (Cimalsa).

Sota el títol La logística, un sector estratègic clau en el segle XXI, l'objectiu de les Jornades Universitats-Empresa és analitzar la importància d'aquest sector en el desenvolupament actual de l'economia. A banda dels representants de les companyies, també hi participa el professor d'Operacions i Logística de la UdL, José M. Alonso.

Més informació

Programa de les 26es Jornades Universitat-empresa