Rècord a la jornada de Campus Oberts de la UdL

Prop de 1.770 persones visiten els diferents centres aquest divendres

Descarregar pdf
campus oberts 2-2016
Una de les sessions del 2016 a Cappont Foto: SIAU-UdL
Un total de 1.767 persones, 1.706 alumnes i 61 professors, participaran demà divendres, 10 de febrer, a la 24a Jornada de campus oberts de la Universitat de Lleida (UdL) per a l'estudiantat de segon de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior. Són 514 més que al 2016 i suposen una xifra rècord. Els participants en la jornada provenen de 54 centres educatius d'arreu de les comarques de Ponent, la resta de Catalunya, Andorra, Navarra i el País Basc.

Concretament, arriben de la capital del Segrià, Mollerussa, Balaguer, Tàrrega, Cervera, Les Borges Blanques, Vielha, Artesa de Segre, Agramunt, Bell-lloc d'Urgell, Bellpuig, Alcarràs, Seròs, Guissona, Almacelles, Almenar, Vilanova del Camí, Torrefarrera, Tarragona, Amposta, Igualada, Sant Sadurní d'Anoia, El Vendrell, Riells i Viabrea, Santa Bàrbara,  Gironella, Anglès, La Selva del Camp, Andorra la Vella, Pamplona i Vitòria.


Per centres, el que rebrà més visitants és la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social, amb 375 alumnes. La segueixen la Facultat de Dret, Economia i Turisme (290) i l'Escola Politècnica Superior (269). Tant la Facultat de Lletres com la Facultat de Medicina acolliran 179 estudiants en aquesta jornada, mentre a la d'Infermeria i Fisioteràpia en seran 147. Completen el llistat l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (132), i els centres adscrits de l'INEFC Lleida (107) i Relacions Laborals (28).

La Jornada de campus oberts "Coneix la UdL" és una iniciativa organitzada pel Vicerectorat d'Estudiants, amb la col·laboració del Servei d'Informació i Atenció Universitària de la UdL. El programa inclou sessions informatives sobre els ensenyaments que s'imparteixen, visites guiades a les instal·lacions i un esmorzar a tots els campus. També hi ha tallers a l'Escola Politècnica Superior.

Per traslladar-se al campus de Ciències de la Salut (Facultats de Medicina i d'Infermeria i Fisioteràpia) i al d'Agrònoms (ETSEA) hi ha un servei d'autobús urbà gratuït que sortirà a les 09.00h de davant de l'edifici del Rectorat. La tornada està prevista a les 13.30 hores. Per anar al campus de la Caparrella (INEFC), s'haurà d'utilitzar l'autobús urbà L10.

Galeria fotogràfica

Jornada de Campus Oberts 2017

Carregant el reproductor...