Reconeixement al personal de la UdL que compleix 25 anys de servei i al que es jubila

El rector lliura les medalles de plata de la institució a títol pòstum

Descarregar pdf
25 anys servei
L'acte ha tingut lloc a la Saló Víctor Siurana. FOTO: UdL

El rector de la UdL, Jaume Puy, ha presidit aquest dimarts al Saló Víctor Siurana, l'acte de reconeixement al personal que compleix un quart de segle de servei a la institució, a les persones jubilades i les que ens han deixat enguany. Puy ha tingut paraules d'agraïment per tothom per haver contribuït a transformar la UdL i el territori tots aquests anys i ha demanat que continuïn  implicats en la millora de la institució, perquè "la UdL és, i ha de seguir sent, la vostra casa", ha dit.

Puy, que ha estat acompanyat per altres membres del seu equip de govern, s'ha referit a la pandèmia, a les dificultats pressupostàries i als canvis legislatius en matèria d'universitats per remarcar que el millor capital de la UdL són les persones, i que de les crisis i dels canvis que vinguin n'hem de sortir reforçats.

Amb la medalla de plata per la seua jubilació han estat distingides 4 membres del PAS -totes dones- i 24 del PDI -9 dones i 15 homes-, així com a títol pòstum els professors Jorge Alcázar Montero i M. Teresa Armengol Rosinés. Pel que fa a les treballadores i treballadors que compleixen 25 anys a la UdL són 22: tres membres del personal d'administració i serveis (PAS), totes dones; i 19 del personal docent i investigador (PDI), 9 dones i 10 homes, que han rebut un obsequi.
 

25 anys de servei

PDI: M. Jesús Agulló Morera, José Manuel Alonso Martínez, Ester Baiget Bonany, Ramon J. Batalla Villanueva, Gerardo Blanco Abilla, Isabel del Arco Bravo, M. Jesús Gómez Adillón, Fernando Guirado Fernández, Josep Illa Alibés, Montserrat Irún Chavarría, Isabel Lara Ayala, Núria Llevot Calvet, Raúl López Alonso, Sílvia M. Miquel Fernández, , M. Teresa Mora Vilardosa, Agustín Ruiz González, Francisco Segura Sancho, Daniel Villalba Mata i Jordi Voltas Velasco.
PAS: Blanca Minguella Mesa, Isabel Sánchez López i Yolanda Monter Rello.

Medalles de plata

PDI: Ramon Albajes García, Xavier Albareda Soteras, Eduardo Angulo Asensio, Pere Blanco Felip, Celia Casas Herranz, Francesc Domingo Salvany, Vicente Gimeno Añó, M. Dolores González Martínez, M. Luisa Guitard Seinz Echaluce, Enric Herrero Perpiñán, Luis Hernández Santamaría, Ana M. Jauset Berrocal, M. Carmen Jurjo Campo, Josep M. Llop Torné, Montserrat Noria Jové, M. Inés Molina Vañó, Joan Pedrol Solanes, Xavier Pelegrí Viaña, Jesús Pomar Gomá, Magí Riba Viladot, Jaume Sanuy Burgués, Concepció Vendrell Serés, Neus Vila Rubio, i Joan Viñas i Salas.
A títol pòstum: Jorge Alcázar Montero i M. Teresa Armengol Rosinés.
PAS: M. Teresa Gabernet Cinca, Roser Xandri Calafell, M. Carmen Castillo López i Teresa Piñol Porqueres.

Continguts relacionats

VÍDEO: Acte institucional amb motiu dels 25 anys de servei i lliurament de les distincions de la UdL