Recepció de la UdL a l'Alpicat d'hoquei femení

Fins a sis jugadores de l'equip són alumnes de la Universitat de Lleida

Descarregar pdf
hoquei
L'acte s'ha fet al claustre de la Pensativa / Foto: UdL
El rector de la Universitat de Lleida (UdL), Jaume Puy, ha presidit avui una recepció a l'equip femení de l'Hoquei Club Alpicat en motiu del seu ascens a l'OK Lliga, la màxima categoria estatal. Fins a sis jugadores són alumnes de la UdL, incloent la capitana, Núria Jové, estudiant del doble grau en Veterinària i Ciència i Producció Animal, i la segona capitana, Arantxa Gonzàlez, que cursa el grau en Fisioteràpia.
 
Completen el llistat Laura Freixenet, alumna del Grau en Psicologia; Eva Pastor, del doble grau en Veterinària i Ciència i Producció Animal; Laura Pastor, del Grau en Infermeria; i Laia Cid, estudiant de Psicologia. La resta de jugadores de l'Alpicat encara no han arribat a l'edat de cursar estudis superiors. Es dona la circumstància que l'entrenador, Miquel Serret, també és titulat per la UdL, concretament en Administració i Direcció d'Empreses.
 
"La Universitat ha d'apostar per fer compatible l'esport, també el d'elit, amb la formació", ha destacat el rector després de felicitar les components de l'equip pels seus èxits. Durant l'acte, que ha tingut lloc al claustre de la Pensativa, al Rectorat, han rebut una samarreta de la UdL i un USB. A la recepció també han assistit els vicerectors de Cultura i Extensió Universitària, Joan J. Busqueta Rius -responsable de l'àrea d'esports-, i el d'Infraestructures, Narciso Pastor.