Pràctiques com a agents comercials per a l'estudiantat

El Col·legi professional col·laborarà amb la UdL en formació, recerca i promoció

Descarregar pdf
AgentsComercials-UdL-conveni_b / Joan Maria Pagès i Roberto Fernández Foto: UdL
Joan Maria Pagès i Roberto Fernández Foto: UdL

L'estudiantat de la Universitat de Lleida (UdL) podrà realitzar pràctiques en empreses com a agents comercials, gràcies a un conveni de col·laboració que han signat avui el rector de la UdL, Roberto Fernández, i el president del Col·legi Oficial d'aquest col·lectiu a Lleida, Joan Maria Pagès. L'acord, amb vigència d'un any prorrogable, també inclou altres col·laboracions en recerca i formació.

Així, el Col·legi Oficial d'Agents Comercials, que enguany compleix 90 anys, participarà en diferents activitats de la Facultat de Dret, Economia i Turisme de la UdL, com ara les jornades universitat-empresa, el taller de sortides professionals del grau en Administració i Direcció d'Empreses o les Jornades de Turisme i Noves Tecnologies.

Aquest acord, s'emmarca, ha explicat el rector de la UdL, Roberto Fernández, en la voluntat d'aprofundir en les relacions entre universitat i col·legis professionals, especialment en tres àmbits: millorar la formació l l'ocupabilitat de l'alumnat; oferir formació al sector a través del centre de Formació Contínua de la UdL; i que el Col·legi Oficial d'Agents Comercials pugui assessorar la institució en el seu pla de promoció "per poder vendre millor la Universitat".

Per la seua part, Joan Maria Pagès, ha destacat la voluntat de l'entitat d'estrènyer llaços amb la universitat, ja que la formació en el seu sector és essencial, ha dit, per exercir la professió. Pagès ha explicat que oferiran una quota júnior per graduats que estiguin a l'atur i un servei de tutoria i acompanyament professional als estudiants que incidirà especialment en la pràctica professional i el codi deontològic.