Olga Martín, primera espanyola a l'Acadèmia Internacional de Ciència i Tecnologia d'Aliments
La catedràtica de l'ETSEA rebrà la credencial el pròxim agost a Dublín
Descarregar pdfAquesta acadèmia internacional compta amb uns 200 membres dels cinc continents. D'aquests, només dos són espanyols. A banda de la catedràtica de la UdL, al llistat també hi figura un investigador de l'Institut d'Agroquímica i Tecnologia d'Aliments del CSIC, amb seu a València. Fidel Toldrà va ser seleccionat per entrar a l'IUFoST l'any 2008. Martín és, doncs, la primera científica de l'Estat en aconseguir-ho.
Cap del Grup de Recerca de Noves Tecnologies per al Processament d'Aliments de la UdL, també va ser elegida l'any passat com a membre de l'Institut de Tecnologia d'Aliments dels Estats Units (IFT). Doctora en Ciències Químiques, Olga Martín és professora de la UdL des de 1992. Les seues investigacions se centren en el desenvolupament de nous productes alimentaris segurs i saludables mitjançant l'aplicació de noves tècniques, com ara els polsos elèctrics d'alta intensitat de camp. També és directora de l'Escola de Doctorat de la UdL.
L'IUFoST promou el desenvolupament de la ciència i la tecnologia d'aliments, la cooperació internacional i l'intercanvi d'informació entre experts, així com diferents activitats de formació i perfeccionament.
Més informació
Llistat dels nous membres de l'IUFoST 2016