Nou concert del Quartet Havel a la UdL

Interpretaran peces de Beethoven i de Brahms

Descarregar pdf
QuartetHavelUdL
Els components del Quartet Havel. FOTO: Aula de Música UdL

Dos composicions de corda de dos famosos compositors alemanys, el Quartet en do menor, op. 18, núm. 4, de Ludwig van Beethoven (1770-1827), i el Quartet en la menor,  op. 51, núm 2, de Johannes Brahms (1833-1897), conformen el programa del proper concert del Quartet Havel a la Universitat de Lleida.

Habituals de les temporades musicals de la institució, aquest grup afincat a Barcelona torna de nou enguany amb un concert gratuït que tindrà lloc demà dimecres, a les sis de la tarda, a la Sala d'actes de l'edifici del Rectorat.

El Quartet Havel és una formació de corda formada al 1992 per músics provinents de  diferents  països  europeus i que prenen el nom de qui fou president  de  la República Txeca,  Václav  Havel (1936-2011), a mena d'homenatge.  Els  seus  components  formen  part  de  diverses  formacions  com ara l'Orquestra  de  Cambra  Catalana, l'Orquestra  del  Gran  Teatre  del  Liceu o el grup  Enigma  de  Saragossa. Han  ofert  concerts  per  tot  l'Estat espanyol,  així  com en diversos països del centre d’Europa.

Està format pel violinista txec, Stanislav Stepanek; la polonesa, Magdalena Kostrzewska, també al violí; el violoncel·lista hongarès, Zsolt Tottzer; i el català, Ferran Saló, a la viola.