Medalla per a l'expresident de les Aules de la gent gran

Descarregar pdf
AulesGentGrandUdL2015
Els premiats amb els representants municipals. FOTO: Hermínia Sirvent

Lluis Rodríguez, qui fou president durant 16 anys de les Aules d'Extensió Universitària de la Gent gran de Lleida i comarques durant més de setze anys, ha estat distingit aquesta Festa Major amb la Medalla de la Paeria a la Solidaritat. El guardó li va ser lliurat durant el pregó de les festes, en un acte que va tenir lloc al Saló de Plens de la Paeria, on també van ser distingides 27 persones i entitats més de la ciutat.

Lluís Rodríguez, titulat en Dret, va ser professor de Mercantil a Valladolid i a Oviedo i exercí diferents càrrecs a l'Administració com a tècnic i com a interventor en diferents ajuntaments i també a la Diputació de Lleida.

President, tresorer i vicepresident en diverses juntes de la Llar de Jubilats de Santa Tereseta, també ha estat, president i tresorer de les Aules de la Gent gran de Lleida, les segones més antigues de Catalunya. L'any 2011 va ser nomenat Defensor de les persones grans com a adjunt al Síndic de greuges de la ciutat, figura creada en execució del Pacte Social per a la ciutadania.

Més recursos

Notícia a paeria.cat