Marató informàtica a l'EPS amb 120 participants

Vint-i-quatre hores desenvolupant solucions de software

Descarregar pdf
hackeps2018 / Marató informàtica a l'EPS amb 120 participants
Un moment de l'anterior edició / Foto: EPS-UdL
Un total de 120 joves participaran entre dissabte i diumenge a la tercera edició de la hackEPS, una hackató o marató de programadors informàtics impulsada per una associació d'alumnes de l'Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL). L'objectiu és desenvolupar, en el termini màxim de 24 hores, un software per als 5 reptes que plantegen les empreses col·laboradores: Eurecat, BonArea, Invelon, Origen Studio i Actium Digital, una consultoria en transformació digital de Semic. També hi ha una prova de programació de l'EPS amb el nom del traspassat professor Josep M. Ribó.
 
Els inscrits poden participar tant de forma individual com en grups d'un màxim de 4 persones. Un cop codificat el projecte de programari, el presenten davant d'un jurat, que tria la millor solució al problema plantejat. Els reptes són una incògnita fins que comença la trobada. En l'anterior edició van haver de dissenyar un sistema de predicció de vendes i de clients, una app per a la prevenció de l'assetjament escolar i una aplicació web per connectar estudiants i docents, entre altres.
 
La hackató començarà aquest dissabte, 23 de novembre, a les 08:00h i no acabarà fins l'endemà a les 13:00h. Els participants disposen de diferents aules de l'EPS per a desenvolupar el seu treball, així com zones per a menjar i descansar. Els premis van des de productes informàtics fins a talons de 1.000 euros.
 
 
MÉS INFORMACIÓ:

Web de la HackEPS