Les guanyadores del concurs de Capellades clouen la Temporada musical

Irma Bau i Irina Veselova interpretaran sonates de Beethoven i Brahms

Descarregar pdf
BauVeselov-fotoAntoniMirabent
Bau & Veselov. FOTO: Antoni Mirabent

El duo format per la violoncel·lista, Irma Bau, i per la pianista, Irina Veselova, guanyadores del Concurs Internacional Paper de Música de Capellades 2017, seran les encarregades de cloure la XXV Temporada Musical de la Universitat de Lleida.

Serà en el concert que tindrà lloc demà dimecres, 25 d'abril, a les sis de la tarda, a la Sala d'actes del Rectorat, on interpretaran la Sonata per a violoncel i piano núm. 3, en La major, op. 69, de Ludwig van Beethoven (1770-1827) i la Sonata per a violoncel i piano núm. 1, en Mi menor, op. 38 de Johannes Brahms (1833-1897).

Ambdós artistes, es van conèixer a Barcelona a principis de 2017, a les master class del violoncel·lista alemany Peter Bruns, i decideixen crear un duo. Al març de l'any passat es presenten en públic en un concert a Barcelona i el mes següent guanyen per unanimitat el primer premi del 23è Concurs Internacional Paper de Música de Capellades. Arrel d'aquest premi, enregistren el seu primer CD a l’Atlàntida de Vic pel segell Solfa Recordings, amb les sonates de Cesar Franck i Serguei Rachmaninov.

Aquesta actuació de Bau i Veselova clourà la Temporada musical de la UdL 2017-2018 que aplegat un total de set concerts on entre altres hi han participat el Quartour Morphing, el pianista Marco Fatichenti, la mezzosoprano Marisa Martins, o el Havel Quartet.