Les biblioteques de la UdL amplien horari per exàmens

Les de Lletres, Ciències de la Salut i ETSEA obren de dilluns a diumenge

Descarregar pdf
BIBLIO EXAMENS
Biblioteca de Lletres / Foto: UdL

La unitat de Biblioteca i documentació de la Universitat de Lleida (UdL) ha decidit ampliar l'horari de totes les seues instal·lacions durant el període d'exàmens de l'alumnat. Així, les de la Facultat de Lletres, Ciències de la Salut i l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (ETSEA) funcionen tots els dies de la setmana, de dilluns a diumenge, fins el proper 13 de juny. A partir de llavors, només prestarà aquest servei ampliat la de Lletres, a l'edifici del Rectorat.

L'horari és de 09.00h a 21.00h a tots els espais. Les biblioteques Jaume Porta, al campus 1 d'octubre (Cappont) i Pla de la Massa, a Igualada, també romanen obertes 12 hores, però només de dilluns a divendres. En tots els casos, els usuaris han de seguir les normatives de seguretat per la COVID-19, com l'ús de la màscara i la distància entre persones.

El PROCICAT estableix que l'aforament  màxim de les biblioteques a Catalunya és del 50%. La unitat de Biblioteca i Documentació recorda que, en tot cas, s'ha de garantir sempre la distància mínima d'un metre i mig entre usuaris.

MÉS INFORMACIÓ:

Quadre horari de biblioteques