La salut mental infanto-juvenil, al concurs de fotografia d'Infermeria i Fisioteràpia

Les propostes per a aquesta divuitena edició es poden presentar fins el 6 d'abril

Descarregar pdf
concurs FIF 2019
Imatge guanyadora de la darrera edició / Foto: Eva Caselles
"Connect@ amb la salut mental infanto-juvenil" és enguany el lema del concurs de fotografia que convoca la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de Lleida (UdL). La iniciativa, que es va suspendre l'any passat a causa de l'estat d'alarma per la COVID-19, arriba ara a la divuitena edició. La presentació d'imatges finalitza el proper 6 d'abril, a les 14.00h. Cada participant pot presentar com a màxim 2 fotografies.
 
Les imatges poden ser en color o en blanc i negre, una mida màxima de 30x40 centímetres. Les úniques condicions són que s'ajustin a la temàtica i que no hagin estat premiades en altres certàmens. S'han de presentar al deganat de la Facultat presencialment o per correu, impreses i també en un arxiu digital.
 
L'objectiu d'aquest concurs, obert a tota la ciutadania, és "posar en valor el paper decisiu que juguen els professionals de la infermeria i la fisioteràpia en el benestar de la comunitat", destaca la degana de la Facultat de la UdL, Judith Roca. El jurat triarà un màxim de 10 fotografies que formaran part de l'exposició que s'organitzarà després del concurs. D'aquí sortiran els tres premiats, que percebran 300, 200 i 100 euros.
 
Els premis es lliuraran durant la 9a Jornada d'lnfermeria i Fisioteràpia, que se celebrarà el 13 d'abril.

 

MÉS INFORMACIÓ:

Bases del concurs