La professora de la UdL, Carme Campoy, fisioterapeuta de l'any

El col·legiats catalans la premien per la seua tasca professional

Descarregar pdf
CarmeCampoy-fotoby-BarbaraChalamch
La professora de la UdL Carme Campoy. FOTO: Bàrbara Chalamach

La professora associada de la Universitat de Lleida (UdL), Carme Campoy, ha estat guardonada amb el Fisioterapeuta de l'any, un premi que atorga anualment el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) per reconèixer la tasca professional i la difusió d'aquest ofici que fan les seues col·legiades i els seus col·legiats.  

Fins al 2016 era la Junta de govern del CFC qui decidia quina persona es guardonava. La novetat d’enguany ha estat que la decisió final l’han presa els propis col·legiats, votant a través de la pàgina web del Col·legi fins el passat dissabte 15 de juliol, una de les tres candidates proposades per la Junta: Andrea López Erdozáin, Marta Prat Escoda i Carme Campoy Guerrero. La professora de la UdL, s'ha endut el 56% dels vots emesos, mentre que Andrea López ha obtingut el 29% i Marta Prat el 15%.

Carme Campoy, fisioterapeuta, antropòloga i màster en Desenvolupament i cooperació internacional, és professora a la Facultat d'Infermeria i Fisoteràpia de la UdL des del 2010 i coordinadora de Fisioteràpia a la Regió sanitària de Lleida des del 2006. Membre del Grup d'estudis de les societats africanes de la Universitat de Barcelona, Campoy coordina el projecte de cooperació de la Xarxa Vives 'Fisiàfrica' per implantar estudis universitaris de Fisioteràpia a Gàmbia que es va impulsar des de l'Oficina de Desenvolupament i Cooperació de la UdL i, entre altres, col·labora amb l'ONG Alpicat Solidari.

El premi li serà lliurat el proper 15 de setembre, a Barcelona, en el marc de la Nit de la Fisioteràpia.
 
TEXT: Comunicació i Relacions Institucionals del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya/ Oficina de Premsa UdL

Notícies relacionades