La Universitat de Lleida, en serveis mínims fins el 6 de gener

Les biblioteques de Lletres i Ciències de la Salut obren, tret dels festius i algunes vigílies

Descarregar pdf
biblio lletres nadal 900x600
La Biblioteca de Lletres és la que obre més dies / Foto: UdL
La Universitat de Lleida (UdL) tanca de nou les seues portes al públic durant quinze dies aquest Nadal -del 24 de desembre al 6 de gener- per estalviar uns 68.500 euros (42.000€ en energia, 25.000€ en neteja i 1.500€ en comunicacions). Es tracta d'una quantitat una mica superior a la dels darrers tancaments en aquest període, segons el vicerector d'Infraestructures, Narciso Pastor, "per l'encariment del gas". En el cas de l'energia elèctrica, la contractació del servei a través del Consorci d'Universitats de Catalunya (CSUC) amb un preu tancat ha evitat la pujada de la factura, segons Pastor.

La UdL conserva el servei de seguretat les 24 hores en tots els campus, el manteniment de comunicacions informàtiques i telefòniques, i la recollida i distribució de correu i paqueteria durant els matins. Els dies festius totes les instal·lacions romandran tancades (25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener), així com el 24 i el 31 de desembre.
 
El Registre General de la Universitat de Lleida no funcionarà presencialment, però els tràmits es podran fer a través del registre electrònic. Així mateix, mantenen la seua activitat la consergeria de l'Edifici Polivalent, a Cappont; al campus de Ciències de la Salut, l'estabulari, la planta baixa de les facultats de Medicina i d'Infermeria i Fisioteràpia, i els dos edificis de Biomedicina, que acullen l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida; mentre que al campus de l'ETSEA, resten oberts els edificis AB i 5B.
 
Quant a les biblioteques, els serveis mínims s'estableixen a la de Ciències de la Salut, que obre els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i els dies 3 i 4 de gener, de 9 a 21h; i a la de Lletres, oberta els mateixos dies, a més de diumenge 2 de gener, de 9 del matí a 9 del vespre. El dia 5, vigília de la festivitat de Reis, només ho estarà de 9 a 15h.

En tornar de vacances, i coincidint amb el període d'exàmens del mes gener, totes les biblioteques de la Universitat de Lleida, inclosa la del Pla de la Massa a Igualada, obren porten alguns caps de setmana. Concretament els dies 15, 16, 22 i 23 de gener, de 9 a 21h, menys a la capital de l'Anoia, que funcionarà de 10 a 18h. A més, les biblioteques de Ciències de la Salut i de Lletres obriran també els dies 8, 9, 29 i 30 de gener de 9 a 21h.

MÉS INFORMACIÓ:

Horaris de les biblioteques durant el període Nadal i caps de setmana del mes de gener