La UdL renova la col·laboració amb el Col·legi de gestors administratius

Pel Màster oficial en Gestió Administrativa de la Facultat de Dret, Economia i Turisme

Descarregar pdf
CONVENI
Un moment de la signatura. FOTO: UdL
La Universitat de Lleida (UdL) i la fundació privada Institut Superior en Gestió Administrativa de Catalunya (ISGAC) del Col·legi oficial de gestors administratius de Catalunya han renovat la col·laboració que van encetar ara fa fa set anys amb motiu de la posada en marxa del Màster oficial en Gestió Administrativa de la Facultat de Dret, Economia i Turisme.
 
Avui el rector de la UdL, Jaume Puy Llorens, i el president de l'ISGAC, Alfonso Lluzar López de Briñas, han signat un nou conveni que renova els acords marc d'aquesta cooperació i els actualitza de conformitat amb les normes vigents de protecció de dades personals. D'altra banda, amb aquest nou document, s'agiliten els mecanismes de cooperació entre la Facultat i el Col·legi, especialment pel que fa a les pràctiques de l'alumnat del màster als despatxos professionals, així com la cotutoria de les mateixes per part de col·legiades i col·legiats.
 
El Col·legi ofereix també a l'estudiantat que es matricula al màster un carnet que permet gaudir de descomptes en activitats culturals i d'oci que organitza, accés gratuït a la seua plataforma de formació i a les bases de dades jurídiques sense la identificació personal.
 
Des que va començar a impartir-se el Màster en gestió administrativa, el curs 2015-2016, un centenar d'alumnes s'han graduat en aquesta titulació professionalitzadora. Des del curs 2019-2020, la UdL també imparteix una doble titulació per cursar aquest màster conjuntament amb el Màster en Advocacia. Des d'aleshores cada curs s'oferten 16 places per al Màster en Gestió Administrativa i 5 places per a la doble titulació.
Tant Puy com Lluzar s'han felicitat per la consolidació de la col·laboració entre ambdós ens que suposa la signatura del conveni que, segons el rector és una mostra que el coneixement amb transferència a la societat és el veritable progrés.