La UdL recupera la fira de treball i ocupabilitat en format virtual

Els dies 9 i 10 de març, amb 94 empreses de Lleida, Barcelona i la Franja

Descarregar pdf
firaUdLtreball2019b
La darrera edició presencial va tenir lloc al maig de 2019 / Foto: UdL

L'estudiantat de la Universitat de Lleida (UdL) tindrà l'oportunitat de conèixer de primera mà les oportunitats laborals del territori amb la fira UdL Treball, que tindrà lloc els dies 9 i 10 de març en format virtual. La UdL recupera el certamen després d'una aturada d'un any per la pandèmia de COVID-19. La setena edició compta amb 94 empreses de les comarques lleidatanes, la Franja de Ponent i Barcelona -la majoria de la comarca de l'Anoia-, i que presenten més d'un centenar d'ofertes de feina.

D'aquestes, 47 provenen dels àmbits de Tecnologia, Industrials, Arquitectura i Ciències; 37, de Ciències Socials, Lletres, Ciències de l'Educació i Ciències de la Salut; i 18, de l'àmbit Agroalimentari, Forestal i Veterinari. La vicerectora d'Estudiants i Ocupabilitat, Montserrat Rué, ha explicat que la fira "reuneix empreses i institucions que necessiten incorporar personal i universitaris que preparen la seua incorporació al món laboral". També ha recordat que els perfils més buscats en la darrera edició eren els d'Enginyeria Industrial, Estudis Anglesos, Administració i Direcció d'Empreses, Enginyeria Agrària i Informàtica.

Al llarg dels dos dies de la Fira es repetiran dos webinars, en horari de matí i de tarda, per tal de facilitar al màxim l'assistència. D'una banda, el coach i expert en intel·ligència emocional Gorka Bartolomé parlarà dels Objectius individuals i sostenibles per al canvi col·lectiu. De l'altra, la cap del Negociat d'Orientació Laboral de la UdL, Teresa Parache, abordarà la recerca de feina.

El programa també inclou una presentació de l'ambaixador Unicat de la UdL, Daniel Florensa, que explicarà l'oferta d'ocupació pública a les diferents institucions de la Unió Europea. Mentre, les empreses tenen programades presentacions i xerrades en línia durant els dos dies de fira, a banda que podran interactuar directament amb els candidats i candidates per concertar entrevistes de treball.

MÉS INFORMACIÓ:

Programa de la fira