La UdL estrena nova llibreria-botiga al campus de Cappont

Descarregar pdf
botigaUdL
La nova llibreria-botiga s'ubica al campus de Cappont / Foto: UdL

La Universitat de Lleida (UdL) ha obert al públic una nova llibreria-botiga a la planta baixa del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera, al campus de Cappont. Les instal·lacions unifiquen els serveis que ja oferien Edicions i Publicacions de la UdL, i la botiga de productes Údels. Entre les novetats, destaca la roba esportiva.

El rector, Roberto Fernández, ha inaugurat avui el nou equipament que funciona de dilluns a divendres, amb un horari que va de les 10.00h a les 14.00h, al matí, i de les 16.00h a les 19.00h a la tarda, tot i que també es poden fer compres a través d'Internet. L'adequació de l'espai, amb un pressupost de 186.5000 euros, ha anat a càrrec d'Aren Consultors i Codeco.

La nova llibreria-botiga ofereix el fons editorial de la UdL, amb més de 800 llibres, inclosos en 23 col·leccions, 8 revistes i un bon nombre de títols fora de col·lecció. Els diferents volums pertanyen a diferents àrees temàtiques com ara antropologia i sociologia; arqueologia i història antiga; art, història de l'art i arquitectura; ciències econòmiques i empresarials; ciències de la natura i de la vida; didàctica i educació; dret i història del dret; esports; física i matemàtiques; geografia, sociologia; història; llengua i literatura; i música. A més, la llibreria inclou títols d'altres editorials sobre Lleida i el seu territori.

En paraules del rector, una llibreria universitària exemplifica la transferència de coneixement de la Universitat a la societat, ja que el posa a l'abast de tothom.

Aquest nou punt de venda també inclou al seu catàleg el marxandatge i els productes tèxtils de la UdL. S'hi pot trobar des de material de papereria, com ara carpetes i agendes, fins a bosses, dessuadores, samarretes, joies i altres objectes de regal.