La UdL, en 'serveis mínims' fins el 5 de gener

Funciona la Biblioteca de Lletres i alguns dies, la de Ciències de la Salut

Descarregar pdf
biblio nadal23
Les instal·lacions del Rectorat obren 9 dies / Foto: Premsa UdL
La Universitat de Lleida (UdL) tanca les seues portes al públic durant catorze dies aquest Nadal, coincidint amb el període no lectiu, per estalviar uns 70.000 euros (45.500€ en energia, 23.000€ en neteja i 1.500€ en comunicacions), segons informa el vicerectorat d'Infraestructures. Del 23 de desembre al 5 de gener, ambdós inclosos, només restaran en funcionament aquells espais absolutament imprescindibles per a la prestació dels serveis mínims, garantint l'accés restringit al personal per a la realització de les tasques encomanades. La Biblioteca de Lletres, al Rectorat, és la que obre més dies; amb el reforç de la de Ciències de la Salut a principis de gener.
 
Totes les instal·lacions romandran tancades els dies festius i les vigílies: 24, 25, 26  i 31 de desembre, 1 i 6 de gener. El Registre General de la Universitat de Lleida no funcionarà presencialment, però els tràmits es poden fer a través del registre electrònic. En canvi, mantenen la seua activitat la consergeria de l'Edifici Polivalent 1, a Cappont; els edificis AB i 5B del campus agroalimentari, forestal i veterinari; i la biblioteca i la sala d'estudis de la Facultat de Lletres. Al campus de Ciències de la Salut funcionen l'estabulari, la planta baixa de les facultats de Medicina i d'Infermeria i Fisioteràpia, i els dos edificis de Biomedicina, que acullen l'IRBLleida.
 
Quant a les biblioteques, la de Lletres -amb 230 places- obre els dies 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre i els dies 2, 3, 4 i 7 de gener, de 9.00h a 21.00h. El 5 de gener, vigília de la festivitat de Reis, l'horari serà de 9.00h a 15.00h. La sala d'estudi del Rectorat estarà disponible els mateixos dies. Mentre, la biblioteca de Ciències de la Salut, amb 190 llocs, funcionarà com a reforç els dies 2, 3 i 4 de gener, de 9.00h a 21.00h. Atès que durant el mes de gener hi ha el període d'exàmens, es limitarà, si s'escau, l'accés a l'alumnat de les universitats públiques catalanes i, cas que sigui necessari, solament a l'estudiantat de la UdL.
 
El tancament institucional té com a finalitat "mantenir la racionalització de la prestació de serveis per part de la Universitat i per poder fer front a la retallada del finançament públic de les universitats públiques catalanes", segons informa el gerent de la Universitat de Lleida, Ramon Saladrigues. La UdL també manté el servei de seguretat les 24 hores en tots els campus, el manteniment de comunicacions informàtiques i telefòniques, i la recollida i distribució de correu i paqueteria durant els matins.
 

MÉS INFORMACIÓ:

Horaris de les biblioteques de la UdL