La UdL, campiona de Catalunya en futbol 11 masculí i handbol femení

Medalla d'argent per als nois de voleibol

Descarregar pdf
medalla futbol
L'equip de futbol, celebrant el títol / Foto: Esports UdL
La Universitat de Lleida (UdL) ha aconseguit dos medalles d'or i una d'argent als Campionats de Catalunya Universitaris d'esports d'equip, disputats a Mataró. Els equips de futbol 11 masculí i d'handbol femení han revalidat els seus títols de campions autonòmics, mentre el conjunt masculí de voleibol s'ha proclamat sotscampió universitari de Catalunya.
 
Els nois de futbol 11, dirigits per David Cámara, s'han imposat a la final disputada al camp municipal de futbol Pla d'en Boet per 4 gols a 1 a la Universitat Pompeu Fabra (UPF). S'havien classificat als penals, després d'empatar a 1 a la semifinal contra la Universitat de Barcelona (UB). Les medalles de bronze han estat per a la UB i per a la Universitat Ramon Llull (URL).
 
Les jugadores d'handbol de la UdL han revalidat el títol de campiones de Catalunya al guanyar la final al Poliesportiu Municipal Teresa Maria Roca per 30-25 contra la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), que s'havia imposat per la mínima a la UB a les semifinals (17-18). Les lleidatanes, dirigides per Gorka Metaxas, havien superat per 20-17 la UPF, que s'ha penjat el bronze amb la UB. 
 
Quant al voleibol masculí, l'equip que entrena Sergi Mirada ha aconseguit la medalla d'argent en caure a la final al Municipal Carrer d'Euskadi contra la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona (URV)  per 3 sets a 0. El conjunt de la UdL havia guanyat la seua semifinal per 2 sets a 1 contra la UB, que s'ha hagut de conformar amb el bronze, juntament amb la UAB.
 
El conjunt de voleibol, amb la medalla / Foto: Esports UdL
 
En voleibol femení, les campiones han estat les jugadores de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). En bàsquet femení, l'or se l'ha endut la UAB i en masculí, la UB. En handbol masculí, els campions han estat els nois de la UPC.