La CRUE condemna els atemptats de Kenya

Descarregar pdf

COMUNICAT DE LA CONFERÈNCIA DE RECTORS: :

"La Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE) desitja manifestar el seu suport i solidaritat amb les víctimes dels atemptats perpetrats a la Universitat de Garissa, a Kenya, així com amb els seus familiars, amics i companys, igual que amb el conjunt del poble kenyà.

La Universitat és i ha de ser, com la societat en el seu conjunt, un espai de llibertat per al pensament i les creences. Per això, la comunitat universitària vol expressar la seua més enèrgica repulsa per qualsevol acte de terror contra aquests drets fonamentals, alhora que proclama l'enteniment entre tots els ciutadans, independentment de la religió que professin, com el principi fonamental per a la convivència democràtica entre els pobles.

Com a mostra de solidaritat i rebuig davant aquest acte criminal, i en defensa de la justícia i la convivència, la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles anima a les universitats a que condemnin la barbàrie d'aquests atemptats, quan reprenguin la seua activitat lectiva."