Quatre medalles d'argent als Campionats d'atletisme

La UdL organitza la prova catalana a les pistes municipals Alcalde Pons, a Les Basses

Descarregar pdf
medalla atletisme
Sarasola, amb el dorsal 346, sots-campiona de 100 metres femenins / Foto: Esports UIC
La Universitat de Lleida (UdL) ha aconseguit quatre medalles d'argent al Campionat de Catalunya universitari d'atletisme que organitzava la unitat d'Esports a les pistes municipals Alcalde Pons, a Les Basses. Així, s'han proclamat sots-campions Iratxe Sarasola Herrero en 100 metres llisos femenins, Magalí Quiroz Suárez en salt de perxa, Sergi Liébana Jordán en salt d'alçada i Daniel Cogul Guardiola en llançament de disc.
 
Més de 200 representants de dotze universitats catalanes s'han donat cita al recinte, que també ha acollit atletes d'altres categories, fins arribar a prop de 450. Les condicions meteorològiques van obligar a retardar algunes proves.
 
En 100 metres llisos femenins, Sarasola -alumna de Fisioteràpia de la UdL - va ser segona amb un crono de 12.14, molt a prop de l'or, que es va penjar Laia Monforte Melich, de la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona, amb un temps de 12.06. En salt de perxa, Quiroz va aconseguir l'argent per darrere de Marta Méndez López, de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). El bronze ha estat per a Claudia Carvajal Tudela, de la Universitat de Barcelona (UB).
 
Quant als nois, l'estudiant d'Administració i Direcció d'Empreses de la UdL Sergi Liébana es va proclamar sots-campió universitari de Catalunya amb un salt d'alçada d'1.70, a distància dels 1.78 aconseguits per Ferran Corbera Lacal, or per a la Universitat de Vic.  En tercer lloc, Javier Puente Murillo, de la Universitat Politècnica de Catalunya. Mentre, Cogul va llençar el disc de 2 quilos a 40.96 metres; un resultat que li ha donat la medalla d'argent a l'estudiant d'INEFC. La d'or ha estat per a Aaron Solà Sanjuan, de la UAB, amb una millor marca de 51.03.
 
Les proves van aplegar atletes universitaris i no universitaris / Foto: Quim Erta

MÉS INFORMACIÓ:

Resultats de les diferents proves