Els guanyadors del concurs Paper de música 2014, en concert

Descarregar pdf
BushakevitzUdL
Els germans Bushakevitz.

La violinista Avigail Bushakevitz i el pianista Ammiel Bushakevitz, guanyadors de la darrera edició del Concurs internacional Paper de Música de Capellades, ofereixen dimecres 25 de març un concert gratuït a la UdL. Serà a la Sala d'actes de l'edifici del Rectorat, a les sis de la tarda, en el penúltim concert de la XXII Temporada musical de la UdL.

Amiel i la seua germana petita Abigail van néixer a Jerusalem. Amiel, al 1986, i Abigail, al 1988. L'any següent, la família va emigrar a Sud-àfrica on tots dos es van formar musicalment. Mentre que Abigail ha completat estudis a Nova York, Tel Aviv i Berlín, Amiel ho ha fet a Leipzig i Paris.

Abigail Bushakevitz, té el primer premi al UNISA National Strings Competition 2009, el SAMFRO Foundaions 2012 Overseas Scholarship Competition, i el UNO 2013,  a  Jerusalem. Actualment  és membre  de  l’Essenz  Streichquartett  i  és primer violí a la Konzerthausorchester de Berlín.
 
Ammiel Bushakevitz ha rebut primers premis en concursos  com  ara l'Internacional  Schubert,  el  Johannes  Brahms, l'International Art  Song Competition  de  Stuttgart,  el Léopold  Bellan a París.  Ha participat en nombrosos festivals arreu del món i és musicòleg especialista en Schubert i Wagner. 
 
Les peces triades per aquest concert pels dos músics són la Sonata per a violí i piano en La major, K. 52 de Wolfgang Amadeus Mozart, la Sonata per a violí i piano de Claude Debussy, la Berceuse de Camille Saint Saëns, Rêve de Voix du coeur, op. 53 d'Henri Vieuxtemps, i la suite italiana Pulcinella d'Igor Stravinski.