Els estudiants xinesos s'incorporen a Alumni UdL

Lliurats els certificats del Diploma d'estudis hispànics nivell intermedi d'aquest curs

Descarregar pdf
Els estudiants xinesos s'incorporen a Alumni UdL  Lliurats els certificats del Diploma d'estudis hispànics
L'alumnat amb els responsables universitaris. FOTO: UdL

Els 18 alumnes del Diploma d'Estudis Hispànics de nivell intermedi del curs 2015-2016 s'han 'convertit' en antics  alumnes de la UdL. Avui, el president d'Alumni, Josep Maria Moragues, els ha ofert el carnet que com els acredita com a tals. És el primer cop, en 10 anys d'història d'aquest títol propi, que els estudiants que l'han cursat s'incorporen a l'associació.

D'aquesta manera, continuaran vinculats a la Universitat de Lleida, ha explicat Moragues, que els ha convidat a organitzar-se amb altres companys xinesos que s'han format a la UdL per proposar activitats i intercanvis d'experiències.

En aquest sentit, el director del Centre de Formació Contínua (CFC) de la UdL, Carles Florensa, ha afirmat que els millors ambaixadors de la UdL i de la ciutat de Lleida al seu país seran ells, tot remarcant que la singularitat de la llengua catalana és un factor que enriqueix encara més aquesta experiència.

Per la seua part, el director del Diploma, el professor de la UdL, Xavier Terrado, ha agraït als estudiants els seu esforç, així com el de les seues famílies, com també la feina duta a terme pels seus professors i la complicitat de les universitats de Lleida i de Tianjin perquè aquests estudis siguin una realitat.

També ha demanat que es pugui reconèixer el treball dels professors de la UdL que donen classes en el Diploma d'estudis hispànics i que, ara com ara, ha afirmat, no està reconegut.

L'acte de lliurament de diplomes i certificats d'aquest títol ha estat presidit per la vicerectora de Relacions internacionals i cooperació, Astrid Ballesta.