El veterà Jordi Basté clou la Setmana de la Comunicació

La ràdio ha centrat la 21a edició d'aquestes jornades

Descarregar pdf
BASTÉ setmana com
Un moment de la xerrada a la Sala d'Actes / Foto: Setmana de la Comunicació UdL
El veterà locutor de ràdio i presentador d'El món a RAC1, Jordi Basté, ha estat l'encarregat de cloure la Setmana de la Comunicació de la Universitat de Lleida (UdL), que organitzen l'alumnat i el professorat del grau en Comunicació i Periodisme Audiovisuals. Basté s'ha mostrat esperançat amb el futur de la ràdio per la credibilitat d'aquest mitjà. Persistirà "de generació en generació", ha vaticinat.
 
"El que més m’agrada fer és opinió, però estem en un moment molt perillós. La gent està començant a posar en dubte la llibertat d'opinió", ha explicat el locutor, que també ha repassat la seua trajectòria al periodisme esportiu. El millor moment que recorda és el del gol de Koeman a la final de la Champions League del 1992. També ha donat un consell per a l'alumnat de Comunicació: "si algú es mira massa el rellotge, que no es dediqui a aquesta professió perquè no hi ha horaris".
 
Basté ha compartit la darrera jornada de la Setmana de la Comunicació, que ha assolit la seua 21a edició, amb un dels presentadors del pòdcast sobre el Barça en clau d'humor La Sotana, l'Andreu Juanola. El també productor del programa ha destacat la importància de cobrar per totes les feines fetes.