El proper concert de la Temporada Musical ens convida a 'Una nit a l'òpera'

Amb un repertori de 'hits' de la mà del Quartet Prysma i la soprano Iolanda Dolcet

Descarregar pdf
concert
Quartet Prysma i Iolanda Dolcet. FOTO: Quartet Prysma
Les obertures de La flauta màgica de Mozart, del Barber de Sevilla de Rossini, el preludi de La Traviata de Verdi, la suite de Carmen de Bizet, o àries tant emblemàtiques com 'O mio babbino caro' de l'òpera Gianni Schicchi de Puccini o 'Casta Diva' de Norma de Bizet, són part del repertori del proper concert de la XIX Temporada musical de la Universitat de Lleida (UdL).
  
'Una nit a l'òpera', que tindrà lloc dimecres 16 de febrer a la Sala d'actes del Rectorat, també inclou algunes de les àries més famoses de Les noces de Figaro i Don Giovanni de Mozart, La bohème de Verdi, Tosca i Madama Butterfly de Puccini.
 
Els seus intèrprets seran la soprano lleidatana, Iolanda Dolcet Ibars, i el Quartet Prysma, format pels músics titulars de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida: Xesco Grau, (flauta) Joan Sancho (violí), Eduard Boleda (viola), i Marta Llona (violoncel).
 
Dolcet, estudià piano i cant al Conservatori de Lleida. Ha estat membre del Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados, de la Capella de Sant Llorenç i del grup Cantemus. Membre d’Aula 2.0, companyia d’òpera de Lleida, és llicenciada en Història de l'Art i en Història i Ciències de la Música. Actualment, fa estudis de Doctorat a la UdL, on exerceix també com a professora.
 
Els integrants del Quartet Prysma, amb una trajectòria consolidada dins l'àmbit de la interpretació arreu del país, són professors als Conservatoris de Grau Professional de Lleida i Cervera. Des de l'any 2018 també formen part del projecte "Apropa Cultura" amb l'objectiu d'integrar col·lectius amb risc d'exclusió social.