El concurs de fotografia d'Infermeria i Fisioteràpia atorga tres primers premis

A 'Els valors que omplen la motxilla', 'Portem el lideratge al cor' i 'Tots junts fem equip'

Descarregar pdf
Portem el lideratge al cor
Portem el lideratge al cor. FOTO: Tània Cemeli Sánchez
Els valors que omplen la motxilla, Portem el lideratge al cor i Tots junts fem equip, són les tres imatges guanyadores del 21è Concurs de Fotografia de la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia (FIF) de la Universitat de Lleida (UdL), que enguany estava dedicat al lideratge i les pràctiques als centres assistencials.
 
Les votacions dels jurat, format per membres de la Facultat, dels col·legis d'Infermeres i Infermers de Lleida, del de Fisioterapeutes de Catalunya i de la Unitat d'Audiovisuals de la UdL, van donar un empat com a resultat, per la qual cosa les tres autores han estat guardonades amb el primer premi, dotat amb 200 euros.
 
Les fotografies són obra, respectivament, de la graduada en Infermeria per la UdL, Maria Ramos Guzman, de la tècnica especialista de suport a la docència i simulació de la FIF, Tània Cemeli Sánchez, i de la professora del mateix centre, Laia Llubes Arrià. Els premis van ser lliurats en el marc de la Jornada d'Infermeria i Fisioteràpia que celebra anualment la FIF des de fa 12 anys.
 
 De les 26 fotografies que es van presentar al concurs, les deu finalistes es poden veure en una exposició al vestíbul de la Facultat de Medicina de la UdL fins al 3 de maig.
 
 
Tots junts fem equip. FOTO: Laia Llubes Arrià
 
Els valors que omplen la motxilla. FOTO: Maria Ramos Guzman