El PCiTAL vol refinançar el deute en 25 anys

El consell d'administració aprova un pressupost de 22,2 milions pel 2022

Descarregar pdf
PCiTAL2019
Part de les instal·lacions al turó de Gardeny / Foto: UdL
El Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida (PCiTAL) demanarà refinançar el deute històric vençut fins a l'any 2021, que ascendeix a uns 17 milions d'euros, per tal que es pugui pagar en un període de 25 anys, acollint-se a allò que preveu la llei de pressupostos generals de l'Estat d'enguany. Així ho ha aprovat aquest dilluns el consell d'administració, en el qual ha participat el rector de la UdL i vicepresident del parc, Jaume Puy. La sessió també ha donat llum verda al pressupost del consorci per a l'any vinent, que pugen a 22,2 milions d'euros. Els comptes han de passar encara pel ple de l'Ajuntament de Lleida.
 
El pressupost del PCiTAL "contempla la contenció de les despeses i l'aposta per captar activitat que permeti augmentar el nivell d'ingressos", segons informa la Paeria. D'altra banda, el consell d'administració ha aprovat la proposta de sol·licitud de pròrroga per enllestir el projecte Inno4Agro, en la part que gestiona el mateix parc, per tal que les diferents accions puguin concloure's l'any 2023 en lloc del 2021, com estava previst.
 
La trobada també ha donat el vistiplau a l'acord marc per a la posada en marxa del Digital Innovation Hub Agroalimentari i Forestal de Catalunya que es coordinarà des del Parc Científic i hi tindrà també la seua seu. El protocol de funcionament d'aquest grup de treball, del qual en formaran part 13 entitats, se signarà durant el congrés DATAGRI, que se celebrarà a Lleida a finals d'aquest mes de novembre.
 

Text: Comunicació Paeria / Premsa UdL