Dos professores de la UdL, entre els investigadors més citats del món

Luisa F. Cabeza, entre els 169 d'Enginyeria i Olga Martín, entre els 125 de Ciències Agrícoles

Descarregar pdf
Dos professores de la UdL, entre els investigadors més citats del món  Olga Martín, en ciències agrícoles i Luisa F. Cabeza, en enginyeria
Luisa F. Cabeza i Olga Martín / Foto: UdL
Dos professores de la Universitat de Lleida (UdL), la catedràtica laboral de l'Escola Politècnica Superior Luisa F. Cabeza Fabra i la catedràtica de Tecnologia d'Aliments Olga Martín Belloso repeteixen enguany al llistat dels investigadors i les investigadores més citats del món, segons la classificació Highly Cited Researchers 2021. Martín està reconeguda entre els 125 de Ciències Agrícoles, dels quals 13 treballen a l'Estat espanyol, i Cabeza, entre els 169 d'Enginyeria, on només hi ha 3 estatals.
 
El llistat inclou 6.602 persones de més de 70 països que treballen en 21 àrees de coneixement. Els noms dels científics i científiques altament citats s'extreuen de les publicacions que es classifiquen entre l'1% superior per cites per camp i any de publicació a l'índex de citacions de Web of Science™. Dins de cada àrea, els noms hi apareixen per ordre alfabètic. L'informe recull que Luisa F. Cabeza suma 463 publicacions amb 23.911 citacions entre 2010 i 2020; mentre Olga Martín compta amb 362 articles que han estat citats 17.931 cops en el mateix període.
 
Els Estats Units, amb 2.622 investigadors destacats per les seues publicacions, continuen liderant el llistat; seguits per la Xina i el Regne Unit. L'Estat espanyol ocupa la novena posició, amb 109 investigadors i investigadores entre els més citats. D'aquests, 37 treballen a Catalunya. La Universitat de Harvard torna a ser la institució amb la concentració més alta d'investigadors altament citats del món, amb 214 al llistat.

MÉS INFORMACIÓ:

Web Highly Cited Researchers

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

Fins a 27 investigadores i investigadors de la UdL, entre els més citats del món