Doble grau d’Enginyeria i ADE el curs vinent a Igualada

El podrà cursar l'alumnat d'aquest campus gràcies a un conveni de la UdL amb la UOC

Descarregar pdf
CampusIgualada
L'alumnat d'enginyeria d'Igualada podran optar al doble grau. FOTO: Marc Vila
El Campus Universitari Igualada-UdL estrena a partir del curs vinent el doble grau ADE Industrial, que l’estudiantat que està cursant els graus en Enginyeria Química o Enginyeria en Organització Industrial i Logística podrà obtenir combinant els seus estudis presencials al campus igualadí amb assignatures del grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) cursades a distància a través de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).
 
Segons el conveni signat entre l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida i la UOC, l'alumnat d’Enginyeria del Campus Igualada-UdL podrà optar a aquest doble grau a partir del segon semestre del segon curs, quan ja es poden cursar simultàniament les assignatures d’enginyeria i ADE.
 
En el cas dels estudiants del grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística, de quatre anys de durada, l'obtenció del doble grau ADE Industrial els allargaria un any i mig el període d’estudi; en total, amb cinc anys i mig obtindrien la doble titulació. Pel que fa als estudiants del grau en Enginyeria Química, el període d’estudi s’allargaria dos anys i, en conjunt, tardarien sis anys en obtenir el doble grau.
 
Els responsables del Campus d'Igualada qualifiquen aquesta iniciativa com una aposta per donar als enginyers i enginyeres una formació que permeti desenvolupar un perfil polivalent, tècnic i de gestió, que és molt valorat en l’àmbit professional.

 

TEXT: LIDERA COMUNICACIÓ